text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Eindhoven

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Eindhoven: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Op zoek naar een professionele houthandel in Eindhoven? Voor hout in Eindhoven ben je bij Jongeneel aan het juiste adres. Deze bouwmarkt voor professionals heeft namelijk alles te bieden waar je naar op zoek bent. Van origine is Jongeneel een houthandel en in ons brede en diepe assortiment naaldhout, hardhout en plaatmateriaal komt al onze expertise duidelijk naar voren.

In de loop van de tijd hebben we ons echter ook op een aantal andere terreinen tot specialist ontwikkeld. Tegenwoordig kun je ook bij Jongeneel terecht voor: 

Hout
Gevel
Binnenafbouw
Deuren
Gereedschap
Ijzerwaren

Jongeneel Eindhoven is goed bereikbaar, daarnaast is er op het terrein voldoende gratis parkeergelegenheid. Met je bus rijd je eenvoudig via onze drive-in langs de grote bouwmaterialen. Vervolgens kun je nog langs de bouwshop voor de kleine materialen. Onze One-Stop-Shopping formule zorgt ervoor dat je alle benodigdheden in één rit kunt ophalen.

Maak gebruik van de services van Jongeneel Eindhoven

Bij Jongeneel Eindhoven helpen wij onze klanten verder. Naast het leveren van materialen kun je bij ons ook terecht voor diverse services op gebied van bouwlogistiek, duurzaamheid, maatwerk en digitale samenwerking.

✔ Zaagservice
Het is mogelijk om hout en plaatmateriaal op maat te laten zagen met onze zaagservice. Als je de gewenste maten hebt doorgegeven kan de plaat tot op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Door de zorgvuldige afwerking zijn zaagkanten beter te behandelen en is er minder na-schuurwerk nodig. Dat scheelt jou werk!

✔ Pick-up service
Indien producten voorradig zijn is het mogelijk om materialen op te halen in de vestiging met onze pick-up service. De producten kunnen online besteld worden, dan zorgen wij ervoor dat het klaar staat. Je hoeft het dan alleen nog maar in te laden.


“De ervaring van de klant staat bij Jongeneel Eindhoven voorop. Wij denken graag mee en komen samen tot een geschikte oplossing.’’

Eindhoven_Harm van Essen.png

Vestigingsmanager Harm van Essen en zijn team staan in Eindhoven klaar voor iedereen die bouwt of klust. Het brede assortiment en de One-Stop-Shop formule zorgen ervoor dat je in Eindhoven alles vindt dat je nodig hebt voor jouw volgende (bouw)project.

Dus ben je in Eindhoven en omgeving op zoek naar een houthandel? Kom dan langs bij Jongeneel Eindhoven en vind alle benodigdheden die je nodig hebt voor je volgende klus!