text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Enschede

Adres

Hendrik ter Kuilestraat 180

7547 BE Enschede

053 - 480 22 22

enschede@jongeneel.nl

Route naar de vestiging

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Enschede: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Ben je op zoek naar een bouwmarkt in Enschede en omgeving? Dan ben je bij Jongeneel Enschede aan het juiste adres. Bij ons in Enschede vind je namelijk een ruim assortiment hout, plaatmateriaal en gevelbekleding. Deze ruim opgezette vestiging is goed bereikbaar en is gelegen aan de westkant van Enschede. Wij beschikken over gratis parkeermogelijkheden op eigen terrein en via onze drive-in kun je eenvoudig de grote materialen inladen. 
Van origine is Jongeneel een houthandel, maar door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld als specialist op diverse gebieden in de bouw. Bij Jongeneel Enschede vind je onder andere ook:
✔ Afbouw
✔ Ruwbouw
✔ Isolatie
✔ Deuren
✔ Bouwmaterialen

Maak gebruik van de services van Jongeneel Enschede

Naast dat je bij Jongeneel terecht kunt voor het ruime assortiment, helpen wij onze klanten ook graag met diverse services. Zo kunnen we jou nog meer ondersteunen. Dit scheelt jou tijd waardoor je snel weer verder kunt met je klus. Wij bieden verschillende services aan op het gebied van bouwlogistiek, duurzaamheid, materialen op maat en digitale samenwerking.

✔ Aanhangwagen huren
Heb je zelf geen aanhangwagen of bus tot je beschikking maar wel materialen nodig? Bij ons is het mogelijk om een aanhangwagen te huren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

✔ Zaagservice
Bij Jongeneel hebben wij een groot aanbod aan materialen en maten. Maar het kan voorkomen dat je materialen zoals plaat of hout in een specifieke maat nodig hebt. In dat geval is het mogelijk om bij ons de materialen op maat te laten zagen met onze zaagservice. Dit vermindert faalkosten en beperkt de hoeveelheid zaagstof en afval. Daarnaast bespaart het tijd op de bouwplaats.

✔ Pick-up service
Indien producten voorradig zijn is het mogelijk om materialen op te halen in de vestiging met de Pick-up service. De producten kunnen online besteld worden, dan zorgen wij ervoor dat het klaar staat. Je hoeft het dan alleen nog maar in te laden.


“De klant staat bij ons altijd voorop. Wij luisteren naar de klant en doen ons best om hen zo goed mogelijk te helpen’’

Enschede_Sander Vermeulen.png

Bij Jongeneel Enschede staan vestigingsmanager Sander Vermeulen en zijn team je graag te woord. Klanten komen bij ons voor ons goede advies en het vertrouwen. Wij leveren kwaliteit en zorgen voor een ruime voorraad aan producten.

Heb je vragen over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze services? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord!