text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Groningen

Adres

Kopenhagenstraat 4

9723 BB Groningen

050 - 319 28 88

groningen@jongeneel.nl

Route naar de vestiging

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Groningen: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Als je op zoek bent naar een bouwmarkt in Groningen ben je bij ons aan het juiste adres. Aan de rand van de stad Groningen aan de Kopenhagenstraat vind je de vestiging Jongeneel Groningen. Deze houthandel in Groningen beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheden en een ruime bouwmarkt.

Deze ruim opgezette vestiging heeft alles wat je nodig hebt tijdens een klus. In de volledig vernieuwde en ruime loods vind je via de drive-in een breed assortiment aan (bouw)materialen. Vervolgens kun je in de bouwshop terecht voor ijzerwaren, gereedschap en andere kleine materialen. Je vindt bij Jongeneel onder andere:

✔ Hout
Gevelbekleding
Plaatmateriaal
Afbouw
Ruwbouw
Isolatie

Maak gebruik van de services van Jongeneel Groningen

Het team van Jongeneel Groningen doet er alles aan om de klant te helpen en ondersteunen waar mogelijk. Naast dat wij graag meedenken over de juiste materialen, kun je ook rekenen op goede services op gebied van logistiek, duurzaamheid, maatwerk en digitale samenwerking. Bij ons kun je terecht voor:

✔ Aanhangwagen huren
Als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen om de materialen mee te vervoeren, is het mogelijk om deze bij ons te huren. Vraag bij de vestiging naar de mogelijkheden!

✔ Biggerbag 
Het is logisch dat je tijdens het bouwen veel afval produceert. Om het onze klanten gemakkelijk te maken is het bij onze vestiging mogelijk om een biggerbag mee te nemen. Een biggerbag is een inzamelzak dat ruimte biedt aan 1.750 kg afval. Wanneer de zak vol is kun je ons bellen, dan halen we de biggerbag weer op.

✔ Zaagservice
Het is mogelijk om hout en plaatmateriaal op maat te laten zagen met onze zaagservice. Als je de gewenste maten hebt doorgegeven kan de plaat tot op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Door de zorgvuldige afwerking zijn zaagkanten beter te behandelen en is er minder na-schuurwerk nodig. Dat scheelt jou werk!


“Je bent bij Jongeneel Groningen altijd welkom - wij helpen je altijd verder’’

Groningen_Jeffrey Weisfelt.png
Vestigingsmanager Jeffrey Weisfelt en zijn team heten je graag welkom. Bij Koninklijke Jongeneel Groningen vind je alles voor jouw bouwproject, zowel groot als klein. Naast ons uitgebreide assortiment hout- en plaatmateriaal, vind je bij ons ook al je voorkomende ruwe bouwmaterialen. Daarnaast zijn wij koploper op het gebied van (vlies) gevels. Onze vakkundige specialisten kunnen je uitstekend adviseren over de toe te passen materialen in samenhang met wet- en regelgeving.