text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Haarlem

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Haarlem: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Als je op zoek bent naar een houthandel in Haarlem ben je bij Jongeneel aan het juiste adres. De perfecte ligging in de woonwijk Haarlem zuidwest zorgt ervoor dat wij gemakkelijk bereikbaar zijn voor de klanten die in de omgeving aan het bouwen zijn. Jongeneel is als groothandel totaalleverancier voor de zakelijke markt en richt zich zowel op de verbouw- en onderhoudsmarkt, als op grote nieuwbouwprojecten.

Aannemers en ZZP'ers kunnen hier alle benodigde materialen halen of bestellen voor hun onderhoudsklussen. We leveren alles wat de professionele timmerman nodig heeft: uiteraard hout, plaatmaterialen en afbouwproducten, maar ook lijmen en kitten en hang- en sluitwerk. Via onze drive-in rijd je langs alle grote materialen, op die manier kunnen deze eenvoudig ingeladen worden. Vervolgens kom je nog langs de bouwshop voor de kleine materialen.

Maak gebruik van de services van Jongeneel Haarlem

Naast een ruim assortiment aan (bouw)materialen kun je bij Jongeneel Haarlem ook gebruik maken van diverse services. Met deze services ondersteunen wij jou waardoor je meer tijd over hebt voor de klus. Dit zijn services op gebied van logistiek, duurzaamheid, digitale samenwerking en maatwerk

✔ Aanhangwagen huren
Ook als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen is het mogelijk om materialen bij Jongeneel te kopen. Je kunt namelijk bij onze vestiging een aanhangwagen huren zodat je toch je materialen kunt ophalen.

✔ Pick-up service
Als de benodigde producten op voorraad zijn is het mogelijk om deze af te halen in de vestiging met onze pick-up service. De materialen kunnen online besteld worden, wij gaan dan aan de slag om alles te verzamelen. Zodra de spullen klaar staan is het enige dat jij nog hoeft te doen deze inladen.

✔ Zaagservice
Laat je materialen op maat zagen. Veel hout- en plaatmaterialen van Jongeneel kunnen op maat gezaagd worden. Daarnaast kunnen ook de gevelplaten van Rockpanel en Trespa op maat gezaagd worden. Na het doorgeven van de juiste maten kan het product op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Met deze zorgvuldige afwerking zijn de zaagkanten beter te behandelen en wordt het na-schuurwerk beperkt. Daarnaast scheelt het ook veel tijd als je producten al op maat zijn.


“Wij hebben alles in huis voor een totale timmerklus voor iedereen’’

Haarlem_Jeffrey Jaliens.png

Bij Houthandel Jongeneel in Haarlem vind je alles voor jouw bouwproject. De jarenlange ervaring die wij in de bouw hebben opgedaan zorgt ervoor dat we jou op een professionele manier kunnen adviseren. De nieuwe uitgebreide vestiging in Haarlem heeft een nog groter en breder assortiment gekregen zodat je voor de hele klus 1 stop kan maken. Door onze pick-up service kunnen we het voor je zagen en klaar zetten zodat dit jou meer tijd geeft voor andere zaken. De vestiging Haarlem is goed bereikbaar en zit in het Hart van Haarlem waar je gratis kan parkeren.

Onze klanten komen graag bij ons voor onze expertise en kwaliteit, maar ook voor de open en hartelijke sfeer. Wij kennen onze klanten en dat maakt de samenwerking niet alleen efficiënter, maar ook gezelliger.