text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Hengelo

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Hengelo: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Als je op zoek bent naar een bouwmarkt in Hengelo dan ben je bij Jongeneel aan het juiste adres. Deze houthandel in Hengelo is goed bereikbaar voor klanten uit diverse regio’s zoals Almelo, Borne, Delden en Oldenzaal. De specialisten van Jongeneel Hengelo staan voor je klaar om je verder te helpen met het zoeken van de juiste materialen voor je klus. 

Van origine is Jongeneel een houthandel met een ruim assortiment in naaldhout, hardhout en plaatmateriaal. Maar in de loop der jaren hebben we ons ook ontwikkeld op andere gebieden en kun je dus ook bij ons terecht voor:

✔ Gevelbekleding
✔ Isolatie
✔ Ruwbouw
✔ Afbouw
✔ Gereedschap
✔ IJzerwaren

Maak gebruik van de services van Jongeneel Hengelo

Bij Jongeneel Hengelo bieden wij graag het totale plaatje aan onze klanten. Om hen meer te ondersteunen dan met alleen het aanbieden van producten, kunnen zij ook terecht voor verschillende services. Dit betreffen de volgende services:

✔ Aanhangwagen huren
Heb je zelf geen aanhangwagen of bus tot je beschikking maar wel materialen nodig? Bij ons is het mogelijk om een aanhangwagen te huren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

✔ Zaagservice
Laat je materialen op maat zagen. Veel hout- en plaatmaterialen van Jongeneel kunnen op maat gezaagd worden. Daarnaast kunnen ook de gevelplaten van Rockpanel en Trespa op maat gezaagd worden. Na het doorgeven van de juiste maten kan het product op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Met deze zorgvuldige afwerking zijn de zaagkanten beter te behandelen en wordt het na-schuurwerk beperkt. Daarnaast scheelt het ook veel tijd als je producten al op maat zijn. 

✔ Pick-up service
Indien de materialen die je nodig hebt op voorraad zijn, is het mogelijk om deze via de webshop te bestellen en vervolgens in de vestiging op te halen met onze pick-up service. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij aan de slag met het verzamelen van de materialen en hoef je de producten alleen nog maar in te laden.


“De klant staat centraal bij Jongeneel Hengelo. Wij doen wat wij beloven’’

Hengelo_Ewout janssen.png

Bij Jongeneel Hengelo staan vestigingsmanager Ewout Janssen en zijn enthousiaste team voor je klaar. Met de jarenlange ervaring van de specialisten word je uitstekend geholpen en kun je een goede service verwachten. In combinatie met het ruime assortiment in Hengelo, vind je op een efficiënte manier al je materialen bij Jongeneel. Kom snel langs in Hengelo, wij helpen je graag verder!