text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Utrecht - Houten Hart

Adres

Openingstijden

ma
06:30 - 17:00
di
06:30 - 17:00
wo
06:30 - 17:00
do
06:30 - 17:00
vr
06:30 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Utrecht - Houten Hart: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Jongeneel Utrecht - Houten Hart is gevestigd in bedrijvengebied Overvecht aan de rand van Utrecht. Naast de eigen parkeerplekken, vind je er ook een ruime voorraad aan zowel grote als kleine bouwmaterialen. Bij deze vestiging vind je alles wat je nodig hebt voor je volgende bouwproject. Dus als je op zoek bent naar een professionele bouwmarkt in Utrecht dan ben je bij Jongeneel - Houten Hart aan het juiste adres!


Bij deze vestiging staat de klant voorop. Wij denken graag mee met de klant en komen samen tot passende oplossingen. Je kunt dan denken aan het aanbieden van services waardoor jij als klant snel verder kan met de volgende klus. 

In ons assortiment vind je naast hout, plaatmateriaal en gevelbekleding ook:
Tuinhout
Afbouw
Ruwbouw
Isolatie
Deuren

Maak gebruik van de services van Jongeneel Utrecht - Houten Hart

Bij Jongeneel staat de klant voorop, wij doen er alles aan om de klant verder te helpen. Naast dat je bij ons terecht kan voor diverse bouwmaterialen, helpen wij onze klanten ook graag verder met services op onder andere het gebied van maatwerk en logistiek.

✔ Pick-up service
Als de benodigde producten op voorraad zijn is het mogelijk om deze af te halen in de vestiging met onze pick-up service. De materialen kunnen online besteld worden, wij gaan dan aan de slag om alles te verzamelen. Zodra de spullen klaar staan is het enige dat jij nog hoeft te doen deze inladen.

✔ Zaagservice
Het is mogelijk om hout en plaatmateriaal op maat te laten zagen. Als je de gewenste maten hebt doorgegeven kan de plaat tot op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Door de zorgvuldige afwerking zijn zaagkanten beter te behandelen en is er minder na-schuurwerk nodig. Dat scheelt jou werk!


“Bouwmaterialen voor je volgende bouwproject koop je bij Jongeneel. De ervaren medewerkers helpen je graag verder!’’

Utrecht_Marcel Schutte.png

In Utrecht - Houten Hart is iedereen welkom die bouwt of klust. Of je nou gevelbekleding of tuinhout nodig hebt, in ons ruime assortiment vind je alles voor jouw volgende bouwproject. Heb je vragen over onze materialen of over het geschikte product in jouw situatie? Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee om samen tot een passende oplossing te komen. 

Naast de aanschaf van bouwmaterialen kun je bij ons ook een goede service verwachten. Wij kunnen bijvoorbeeld materialen op maat zagen. Daarnaast is het ook mogelijk om producten (online) te bestellen en vervolgens op te halen op de vestiging.