text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Leiden

Adres

J.C. de Rijpstraat 7

2315 WE Leiden

071 - 522 61 51

leiden@jongeneel.nl

Route naar de vestiging

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Leiden: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Als je op zoek bent naar een bouwmarkt in Leiden en omgeving ben je bij Jongeneel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een centraal gelegen vestiging in Leiden. Onze vestiging bevindt zich dichtbij het centrum van Leiden en is daarmee goed bereikbaar voor iedereen. 

Bij Jongeneel Leiden vind je alles voor jouw volgende bouwproject. Met ons uitgebreide assortiment in hout en bouwmaterialen kunnen we voorzien in alle materialen om jouw project tot een succes te maken. Van grote bouwmaterialen tot kleine ijzerwaren, bij Jongeneel vind je het allemaal. Via onze drive-in laad je eenvoudig alle grote materialen zoals plaat in, vervolgens kun je kleine materialen zoals gereedschappen vinden in onze bouwshop. Op die manier rijd je zo weer weg met alle benodigde materialen.

Maak gebruik van de services van Jongeneel Leiden

Bij Jongeneel Leiden kun je niet alleen terecht voor grote en kleine bouwmaterialen. Wij vinden het belangrijk om onze klant het totaal pakket te kunnen leveren. Dit doen wij door ook services aan te bieden op het gebied van logistiek, maatwerk, duurzaamheid en digitale samenwerking.

✔ Aanhangwagen huren
Als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen om de materialen mee te vervoeren, is het mogelijk om deze bij ons te huren. Vraag bij de vestiging naar de mogelijkheden!

✔ Pick-up service
Indien producten voorradig zijn is het mogelijk om materialen op te halen in de vestiging met onze pick-up service. De producten kunnen online besteld worden, dan zorgen wij ervoor dat het klaarstaat. Je hoeft het dan alleen nog maar in te laden.

✔ Zaagservice
Het is mogelijk om hout en plaatmateriaal op maat te laten zagen. Als je de gewenste maten hebt doorgegeven kan de plaat tot op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Door de zorgvuldige afwerking zijn zaagkanten beter te behandelen en is er minder na-schuurwerk nodig. Dat scheelt jou werk!


“Bij Jongeneel Leiden vind je de sleutel voor een succesvol bouwproject’’

vestiging-algemeen.png

Bij Jongeneel Leiden is iedereen welkom die bouwt of klust. Vestigingsmanager Stefan van Paassen en zijn enthousiaste team helpen je graag verder. Naast dat wij bouwmaterialen leveren, denken wij ook graag mee met de klant. Het ervaren team geeft graag advies over onze bouwmaterialen zodat jij je bouwproject succesvol kunt voortzetten. 

In onze vestiging in Leiden zijn diverse services mogelijk. Lastig om de materialen in de auto te krijgen? We hebben een aanhanger te leen waarmee de materialen makkelijk en veilig vervoerd kunnen worden. Hout of plaatmateriaal op maat nodig? Ook dit kunnen we voor je verzorgen. Wij zagen het voor je op maat.