text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Lichtenvoorde

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Lichtenvoorde: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Goed bereikbaar aan de Galileïstraat in Lichtenvoorde vind je één van onze vestigingen. Bij Jongeneel Lichtenvoorde kan iedereen terecht die bouwt of klust. Zowel een klusser als een professionele bouwer is welkom bij onze bouwmarkt in Lichtenvoorde. Op ons terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Bij Jongeneel Lichtenvoorde vind je een divers assortiment. Via onze drive-in kun je langs alle grote materialen rijden om deze in te laden. Vervolgens kun je in de bouwshop nog kleine bouwmaterialen kopen. Op die manier heb je alle benodigdheden voor je klus snel en eenvoudig ingeladen. Erg efficiënt dus!

Bij Jongeneel Lichtenvoorde vind je een ruim assortiment aan deuren. Voor diverse soorten, maten en typen deuren ben je bij ons aan het juiste adres. Naast deuren kun je bij ons onder andere ook terecht voor hout, plaat, gevelbekleding, ruwbouw en afbouw.

Maak gebruik van de services van Jongeneel Lichtenvoorde

Naast voor het aanschaffen van (bouw)materialen, kun je bij Jongeneel Lichtenvoorde ook rekenen op een goede service. Wij denken graag mee met onze klanten en geven advies over (het gebruik) van onze producten waar mogelijk. Tevens bieden wij nog andere services aan, onder andere op het gebied van logistiek

✔ Aanhangwagen huren
Ook als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen is het mogelijk om materialen bij Jongeneel te kopen. Je kunt namelijk bij onze vestiging een aanhangwagen huren zodat je toch je materialen kunt ophalen.

✔ Biggerbag
De BiggerBag is een inzamelzak die ruimte biedt voor maar liefst 1.750 kilo afval. Dit is een service die Jongeneel aanbiedt voor het inzamelen van bouw- en sloopafval. De Biggerbag kan gemakkelijk worden meegenomen. Als hij vol is, dan is één telefoontje voldoende om hem op te laten halen.

✔ Zaagservice
Bij Jongeneel hebben wij een groot aanbod aan materialen en maten. Maar het kan voorkomen dat je materialen zoals plaat of hout in een specifieke maat nodig hebt. In dat geval is het mogelijk om bij ons de materialen op maat te laten zagen. Dit vermindert faalkosten en beperkt de hoeveelheid zaagstof en afval. Daarnaast bespaart het tijd op de bouwplaats.

✔ Pick-up service
Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van onze pick-up service (mits materialen voorradig zijn). Je bestelt je benodigdheden online en wij gaan voor je aan de slag om alle materialen te verzamelen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is naar onze vestiging komen en de spullen in te laden.


“Jongeneel Lichtenvoorde, het adres voor al je bouwmaterialen van de fundering tot de dakpannen. Alles onder één dak. Team Lichtenvoorde denkt graag met je mee!’’

Vestigingsmanager van Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde heten vestigingsmanager Lars Ligtenbarg en zijn team je graag welkom. Met ons uitgebreide assortiment en goede service kunnen wij je altijd van dienst zijn. Wij denken graag mee met de klant en komen samen tot een passende oplossing. Zowel op gebied van producten als services. 

In ons assortiment vind je naast zacht- en hardhout ook plaatmateriaal, isolatie en deuren. Tevens zijn wij leverancier van diverse bouwmaterialen, o.a. Weber en Beamix. Ook voor plaat- en gevelmaterialen ben je bij ons aan het juiste adres.

Vraag naar onze mogelijkheden voor jouw bouwproject!