text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Maastricht

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Maastricht: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Ten noorden van Maastricht, bij de Beatrixhaven, vind je Jongeneel: de professionele bouwmarkt in Maastricht. Deze ruim opgezette vestiging is goed bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Het team van Jongeneel Maastricht staat voor zowel de professional als de thuisklusser klaar. 

Bij Jongeneel Maastricht vind je een ruim en divers assortiment dat onder andere bestaat uit hout, plaat, gevelbekleding en bouwmaterialen. Deze grote materialen vind je in onze drive-in. Hier kun je eenvoudig langs de materialen rijden en deze inladen. Vervolgens kun je in de bouwshop alle kleine materialen vinden. Zo heb je op een eenvoudige manier snel alle benodigdheden voor je volgende klus ingeladen.

Maak gebruik van de services van Jongeneel Maastricht

Bij Jongeneel Maastricht staat de klant op nummer 1. Je kunt namelijk bij ons rekenen op meer dan alleen de aanschaf van producten. Wij bieden naast kwalitatieve bouwmaterialen ook een top service aan. Je kunt dan onder andere denken aan services op gebied van logistiek en maatwerk.

✔ Aanhangwagen huren
Heb je zelf geen aanhangwagen of bus tot je beschikking maar wel materialen nodig? Bij ons is het mogelijk om een aanhangwagen te huren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

✔ Zaagservice
Het is mogelijk om hout en plaatmateriaal op maat te laten zagen. Als je de gewenste maten hebt doorgegeven kan de plaat tot op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Door de zorgvuldige afwerking zijn zaagkanten beter te behandelen en is er minder na-schuurwerk nodig. Dat scheelt jou werk!

✔ Pick-up service
Als de benodigde producten op voorraad zijn is het mogelijk om deze af te halen in de vestiging met onze pick-up service. De materialen kunnen online besteld worden, wij gaan dan aan de slag om alles te verzamelen. Zodra de spullen klaar staan is het enige dat jij nog hoeft te doen deze inladen.


“Bij houthandel Jongeneel in Maastricht vind je alles en meer voor jouw volgende bouwproject’’

vestiging-algemeen.png

Met ons uitgebreide assortiment en lokale services streven vestigingsmanager Rob Claessens en zijn team ernaar je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo bieden we bij Jongeneel Maastricht hout op maat gezaagd. Daarnaast kun je gemakkelijk en snel met je voertuig door de loods rijden om je materialen in te laden samen met een van onze collega's. 

Zoek je een echte houthandel in de omgeving Maastricht, Meerssen, Bunde en Heuvelland? Dan is onze vestiging in Maastricht in de Beatrixhaven altijd dichtbij. Onze vestiging is ook makkelijk bereikbaar vanuit de snelweg en vanuit centrum Maastricht. Voor overleg en advies over hout en bouwmaterialen ben je bij ons aan het juiste adres, ons gespecialiseerde team staat altijd voor je klaar!