text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Nijmegen

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

HOUTHANDEL EN SPECIALIST IN BOUWMATERIALEN

Als je op zoek bent naar een Houthandel in Nijmegen ben je bij Jongeneel Nijmegen aan het juiste adres. Van origine is Jongeneel een houthandel en in ons brede en diepe assortiment naaldhout, hardhout en plaatmateriaal komt al onze expertise duidelijk naar voren. Bij Jongeneel Nijmegen vind je naast hout en plaatmaterialen ook een ruim aanbod bouwmaterialen in de vernieuwde bouwwinkel. 

De ruime loods biedt de mogelijkheid om ook met grote aanhangers naar binnen te rijden om materialen in te laden. Buiten de loods is voldoende parkeergelegenheid om te parkeren. In de loop van de tijd hebben we ons echter ook op een aantal andere terreinen tot specialist ontwikkeld. Tegenwoordig kun je ook bij Jongeneel Nijmegen terecht voor:

  • Deuren en kozijnen
  • IJzerwaren
  • Gereedschap
  • Tuinhout
  • Afbouw
  • Gevel en dak
  • Isolatie

Ons complete assortiment is hier te vinden.

Services van Jongeneel Nijmegen

Bij Jongeneel Nijmegen doen wij er alles aan om de klant te helpen en ondersteunen bij het bouwproject. Wij denken graag mee zodat de juiste materialen worden gekozen. Naast het ruime aanbod aan producten, bieden wij ook verschillende services aan op het gebied van bouwlogistiek, duurzaamheid, kennisdeling en digitale samenwerking. Je kunt onder andere bij ons terecht voor:
​​​​​​​

​​​​​​Milieustraat

Tijdens het klussen heb je ongetwijfeld veel afval dat afgevoerd moet worden. Bij Jongeneel Nijmegen is het mogelijk om je klusafval achter te laten bij onze milieustraat. Dit scheelt containers bij je werkplaats en/of heen en weer rijden naar de gemeentewerf. Wij vinden het belangrijk om duurzaam te ondernemen en hebben daarom de beschikking over een milieustraat.

Aanhangwagen

Ook als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen is het mogelijk om materialen bij Jongeneel te kopen. Je kunt namelijk bij onze vestiging een aanhangwagen huren zodat je toch je materialen kunt ophalen.

Zaagservice

Bij Jongeneel hebben wij een groot aanbod aan materialen en maten. Maar het kan voorkomen dat je materialen zoals plaat of hout in een specifieke maat nodig hebt. In dat geval is het mogelijk om bij ons de materialen op maat te laten zagen. Dit vermindert faalkosten en beperkt de hoeveelheid zaagstof en afval. Daarnaast bespaart het tijd op de bouwplaats.

Pick-up service

Indien de materialen die je nodig hebt op voorraad zijn, is het mogelijk om deze via de webshop te bestellen en vervolgens in de vestiging op te halen. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij aan de slag met het verzamelen van de materialen en hoef je de producten alleen nog maar in te laden. 

Levering op maat

Bij Jongeneel denken wij graag mee met de klant. Daarom is het mogelijk om ook je bestelling aan te passen aan de situatie. Je kunt dan denken aan levering op hoogte (tot 30 meter), materialen binnen 3 uur laten bezorgen en tijdslot-levering. Neem gerust contact met ons op indien er vragen zijn over de logistieke mogelijkheden.
​​​​​​​​​

Wij helpen je graag verder

Bij Jongeneel Nijmegen werken wij met een vast gemotiveerd team met veel ervaring. In de vernieuwde bouwwinkel vind je een uitgebreid assortiment waar je zelfs op woensdag terecht kunt voor een gehaktbal. Met 225 jaar ervaring in de sector helpen wij iedereen verder die bouwt of klust. Wat je kunt verwachten van een professionele houthandel in Nijmegen? Dat is het volgende:

✓ Hout, plaat en bouwmaterialen
✓ Drive In
✓ 6 dagen per week geopend
✓ Breed pakket aan services
✓ One-Stop-Shop
✓ Vakkundig advies

Tot snel bij Jongeneel Nijmegen!


​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vestigingsmanager Ralph​​​​​​​