text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Nijmegen

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Nijmegen: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Als je op zoek bent naar een houthandel in Nijmegen ben je bij Jongeneel Nijmegen aan het juiste adres. Van origine is Jongeneel een houthandel en in ons brede en diepe assortiment naaldhout, hardhout en plaatmateriaal komt al onze expertise duidelijk naar voren. Bij Jongeneel Nijmegen vind je naast hout en plaatmaterialen ook een ruim aanbod bouwmaterialen in de vernieuwde bouwwinkel. 

De ruime loods biedt de mogelijkheid om ook met grote aanhangers naar binnen te rijden om materialen in te laden. Buiten de loods is voldoende parkeergelegenheid om te parkeren. In de loop van de tijd hebben we ons echter ook op een aantal andere terreinen tot specialist ontwikkeld. Tegenwoordig kun je ook bij Jongeneel Nijmegen terecht voor:

✔ Deuren en kozijnen
✔ IJzerwaren
✔ Gereedschap
✔ Tuinhout
✔ Afbouw
✔ Gevel en dak
✔ Isolatie

Ons complete assortiment is hier te vinden.

Maak gebruik van de services van Jongeneel Nijmegen

Bij Jongeneel Nijmegen doen wij er alles aan om de klant te helpen en ondersteunen bij het bouwproject. Wij denken graag mee zodat de juiste materialen worden gekozen. Naast het ruime aanbod aan producten, bieden wij ook verschillende services aan op het gebied van bouwlogistiek, duurzaamheid, maatwerk en digitale samenwerking. Je kunt onder andere bij ons terecht voor:

✔ Aanhangwagen huren
Ook als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen is het mogelijk om materialen bij Jongeneel te kopen. Je kunt namelijk bij onze vestiging een aanhangwagen huren zodat je toch je materialen kunt ophalen.

✔ Zaagservice
 Bij Jongeneel hebben wij een groot aanbod aan materialen en maten. Maar het kan voorkomen dat je materialen zoals plaat of hout in een specifieke maat nodig hebt. In dat geval is het mogelijk om bij ons de materialen op maat te laten zagen. Dit vermindert faalkosten en beperkt de hoeveelheid zaagstof en afval. Daarnaast bespaart het tijd op de bouwplaats.

✔ Pick-up service
Indien de materialen die je nodig hebt op voorraad zijn, is het mogelijk om deze via de webshop te bestellen en vervolgens in de vestiging op te halen met onze pick-up service. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij aan de slag met het verzamelen van de materialen en hoef je de producten alleen nog maar in te laden.


“Bij Jongeneel Nijmegen vind je een uitgebreid assortiment hout, plaat maar ook bouwmaterialen, isolatie en een uitgebreide shop!’’

Nijmegen_Ralph Hoekstra.png

Vestigingsmanager Ralph Hoekstra en zijn team ontvangen je graag bij Jongeneel Nijmegen. Bij Jongeneel Nijmegen werken wij met een vast gemotiveerd team met veel ervaring. Naast dat je bij ons terecht kunt voor onze producten, denken wij graag mee met onze klant. Bij ons kun je namelijk ook rekenen op advies over onze materialen en oplossingen.

In de vernieuwde bouwshop van Jongeneel Nijmegen vind je een uitgebreid assortiment waar je zelfs op woensdag terecht kunt voor een gehaktbal. Met 225 jaar ervaring in de sector helpen wij iedereen verder die bouwt of klust.


​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vestigingsmanager Ralph​​​​​​​