text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Roermond

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Roermond: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Als je op zoek bent naar een bouwmarkt in Roermond ben je bij Jongeneel aan het juiste adres. Ten oosten van Roermond vind je onze vestiging waar je terecht kunt voor diverse bouwmaterialen. Jongeneel Roermond is goed bereikbaar, daarnaast kun je gratis parkeren op het eigen terrein. 

Bij Jongeneel Roermond kun je terecht voor onder andere hout, plaatmateriaal en gevelbekleding. Daarnaast vind je bij ons ook een compleet assortiment in onder andere ruwbouw, afbouw, ijzerwaren en isolatiematerialen.

Met meer dan 225 jaar ervaring in de sector helpen wij iedereen verder die bouwt of klust!

Maak gebruik van de services van Jongeneel Roermond

Bij Jongeneel Roermond kun je naast een ruim en compleet assortiment ook rekenen op extra services. Bij ons staat de klant centraal en wij doen het maximale om onze klanten verder te helpen. Hieronder lees je meer over de services die wij aanbieden!

✔ Aanhangwagen huren
Als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen om de materialen mee te vervoeren, is het mogelijk om deze bij ons te huren. Vraag bij de vestiging naar de mogelijkheden!

✔ Zaagservice
Bij Jongeneel hebben wij een groot aanbod aan materialen en maten. Maar het kan voorkomen dat je materialen zoals plaat of hout in een specifieke maat nodig hebt. In dat geval is het mogelijk om bij ons de materialen op maat te laten zagen. Dit vermindert faalkosten en beperkt de hoeveelheid zaagstof en afval. Daarnaast bespaart het tijd op de bouwplaats.

✔ Pick-up service
Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van onze pick-up service (mits materialen voorradig zijn). Je bestelt je benodigdheden online en wij gaan voor je aan de slag om alle materialen te verzamelen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is naar onze vestiging komen en de spullen in te laden.


“Bij Jongeneel Roermond kun je rekenen op een topservice’’

Roermond_Noud Schellen.png

Vestigingsmanager Noud Schellen en zijn team ontvangen je graag op de vestiging. Jongeneel Roermond is dé bouwmarkt in Roermond en omgeving. Voor vragen over onze producten of services kun je altijd contact met ons opnemen.

Bij Jongeneel Roermond kun je rekenen op een topservice. Het team is klantgericht en heeft ruime kennis over het assortiment en de toepassingen hiervan. Wij denken graag mee over verschillende vraagstukken om samen tot een gepaste oplossing te komen.