text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Rotterdam

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Rotterdam: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Jongeneel Rotterdam is dé groothandel voor de bouw in Rotterdam en omstreken. Dichtbij de Euromast, aan de bijlstraat vind je een vestiging van Jongeneel. Bij Jongeneel Rotterdam kun je terecht voor een breed assortiment hout, plaatmateriaal en gevelbekleding. Naast het brede assortiment constructiehout kun je bij Jongeneel Rotterdam ook terecht voor bijna elk bouwproject. Het assortiment bouwmaterialen wordt met de dag groter en de shop artikelen sluiten hier naadloos op aan. Daarnaast heeft Jongeneel Rotterdam ook een keukenmagazijn met heel veel keukenopstellingen direct uit voorraad. Tevens helpen wij je graag bij het samenstellen van een keuken

Bij Jongeneel Rotterdam kun je onder andere rekenen op:

✓ Een Drive-In shop
✓ 6 dagen per week geopend
✓ Breed pakket aan services
✓ De mogelijkheid tot One-Stop-Shopping
✓ Vakkundige adviseurs

Maak gebruik van de services van Jongeneel Rotterdam

Bij Jongeneel Rotterdam staat de klant centraal. Daarom vinden wij het belangrijk om naast kwalitatieve materialen ook een goede service te kunnen leveren. Naast dat wij meedenken met de klant bieden wij ook diverse services aan onze klanten aan. Je leest hieronder meer.

✔ Zaagservice
Laat je materialen op maat zagen. Veel hout- en plaatmaterialen van Jongeneel kunnen op maat gezaagd worden. Daarnaast kunnen ook de gevelplaten van Rockpanel en Trespa op maat gezaagd worden. Na het doorgeven van de juiste maten kan het product op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Met deze zorgvuldige afwerking zijn de zaagkanten beter te behandelen en wordt het na-schuurwerk beperkt. Daarnaast scheelt het ook veel tijd als je producten al op maat zijn. 

✔ Pick-up service
Indien producten voorradig zijn is het mogelijk om materialen op te halen in de vestiging met onze pick-up service. De producten kunnen online besteld worden, dan zorgen wij ervoor dat het klaarstaat. Je hoeft het dan alleen nog maar in te laden.


“Een lekkere bak verse koffie mag niet ontbreken’’

NB meet Patrick.jpg

Wij zijn pas blij als de klant blij is. Vestigingsmanager Patrick de Groot en zijn team staan voor je klaar in Rotterdam. Je kunt bij ons rekenen op kwalitatieve producten en een top service. Wij denken graag mee met onze klanten. Voor dit alles ben je van harte welkom, ook als je eerst gebruik wil maken van onze expertise en vakkundigheid in specifieke productgroepen. Een lekkere bak verse koffie mag hierbij niet ontbreken. Graag tot ziens bij Jongeneel Rotterdam!