text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Schiedam

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Schiedam: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Als je op zoek bent naar een professionele bouwmarkt in Schiedam ben je bij Jongeneel aan het juiste adres. Ten zuiden van Schiedam vind je het goed te bereiken Jongeneel Schiedam. Wij beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Bij onze vestiging in Schiedam kun je terecht voor zowel kleine als grote bouwmaterialen. 

Van origine is Jongeneel een houthandel en in ons brede en diepe assortiment naaldhout, hardhout en plaatmateriaal komt al onze expertise duidelijk naar voren. In de loop van de tijd hebben we ons echter ook op een aantal andere terreinen tot specialist ontwikkeld. 
Tegenwoordig kun je ook bij Jongeneel ook terecht voor:  

Deuren en kozijnen
Binnenafbouw
Gevel en dak
Isolatie
IJzerwaren
Gereedschap

Maak gebruik van de services van Jongeneel Schiedam

Bij Jongeneel Schiedam kun je niet alleen terecht voor de aanschaf van bouwmaterialen, als klant kun je namelijk ook gebruik maken van onze services. Wij ondersteunen onze klanten op diverse gebieden waar mogelijk. Daarom kun je de volgende services van ons verwachten.

✔ Aanhangwagen huren
Ook als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen is het mogelijk om materialen bij Jongeneel te kopen. Je kunt namelijk bij onze vestiging een aanhangwagen huren zodat je toch je materialen kunt ophalen.

✔ Pick-up services
Indien de materialen die je nodig hebt op voorraad zijn, is het mogelijk om deze via de webshop te bestellen en vervolgens in de vestiging op te halen met onze pick-up service. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij aan de slag met het verzamelen van de materialen en hoef je de producten alleen nog maar in te laden. 

✔ Zaagservice
Het is mogelijk om hout en plaatmateriaal op maat te laten zagen met onze zaagservice. Als je de gewenste maten hebt doorgegeven kan de plaat tot op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Door de zorgvuldige afwerking zijn zaagkanten beter te behandelen en is er minder na-schuurwerk nodig. Dat scheelt jou werk!


“Bij houthandel Jongeneel in Schiedam bijten we ons graag vast in jouw nieuwe bouwproject!’’

Vestigingsmanager Nancy Koorevaar
Vestigingsmanager Nancy Koorevaar en haar team ontvangen je graag op de vestiging. We gaan graag samen met jou op zoek naar een passende oplossing. Kom bij ons langs, rij de loods binnen en ervaar het gemak. Heb je een specifieke maat nodig? Dan helpen we je ter plekke verder met onze zaagservice. Past het materiaal niet allemaal in je bus? Geen probleem! Je kunt bij ons een aanhanger huren. Zie je het materiaal liever afgeleverd op je werkadres? Ook dat kunnen we voor je regelen. Schroom niet, bel ons of kom langs en we ontzorgen je graag.