text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Sittard

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Sittard: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Aan de handelsstraat in Sittard vind je een vestiging van Jongeneel. Je bent hier aan het juiste adres als je op zoek bent naar een bouwmarkt in Sittard. De vestiging is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Bij Jongeneel Sittard vind je hout, plaatmaterialen en bouwmaterialen. Van origine is Jongeneel een houthandel en in ons brede en diepe assortiment naaldhout, hardhout en plaatmateriaal komt al onze expertise duidelijk naar voren. Want met meer dan 225 jaar ervaring zorgen wij voor kwaliteit. Zowel op gebied van onze producten als onze services.

In ons assortiment vind je onder andere:

Afbouw
Ruwbouw
Isolatie
Deuren
Gereedschap

Maak gebruik van de services van Jongeneel Sittard

Bij Jongeneel Sittard kun je naast het aanschaffen van bouwmaterialen ook gebruik maken van verschillende services. Dit zijn services op gebied van logistiek, duurzaamheid, maatwerk en digitale samenwerking. Van Jongeneel Sittard kun je het volgende verwachten:

✔ Biggerbag
Tijdens het bouwen kan er veel bouw- en sloopafval worden geproduceerd. Bij ons kun je terecht voor een Biggerbag om al dit afval in te zamelen. Een Biggerbag is een zak waar je maar liefst 1750 kg afval in kwijt kunt. Wanneer deze vol is kun je ons contacten, dan zorgen wij dat deze opgehaald wordt.

✔ Zaagservice 
Laat je materialen op maat zagen. Veel hout- en plaatmaterialen van Jongeneel kunnen op maat gezaagd worden. Daarnaast kunnen ook de gevelplaten van Rockpanel en Trespa op maat gezaagd worden. Na het doorgeven van de juiste maten kan het product op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Met deze zorgvuldige afwerking zijn de zaagkanten beter te behandelen en wordt het na-schuurwerk beperkt. Daarnaast scheelt het ook veel tijd als je producten al op maat zijn. 

✔ Pick-up service
Als de benodigde producten op voorraad zijn is het mogelijk om deze af te halen in de vestiging met onze pick-up service. De materialen kunnen online besteld worden, wij gaan dan aan de slag om alles te verzamelen. Zodra de spullen klaar staan is het enige dat jij nog hoeft te doen deze inladen.

✔ Aanhangwagen huren
Heb je zelf geen aanhangwagen of bus tot je beschikking maar wel materialen nodig? Bij ons is het mogelijk om een aanhangwagen te huren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!


“Jongeneel Sittard, het aanspreekpartner voor uw bouwproject. De nr. 1 in de regio voor hout, gevel en bouwmaterialen!’’

Sittard_Marc Otter.png

Vestigingsmanager Marc Otter en zijn team ontvangen je graag bij Jongeneel Sittard. Bij ons kun je terecht voor al je bouwmaterialen, zowel klein als groot. Maar ook hout, gevel- en plaatmateriaal bestel je snel en eenvoudig bij Jongeneel Sittard. 

Bij Jongeneel Sittard word je altijd goed geholpen door ervaren medewerkers. Wij luisteren naar onze klanten en denken mee over de materialen om het (bouw)project succesvol af te kunnen ronden. Ook voor andere vragen omtrent onze materialen kun je bij ons terecht. Ons enthousiaste team staat voor je klaar!