text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Sneek

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

JONGENEEL SNEEK

HOUTHANDEL EN SPECIALIST IN BOUWMATERIALEN

Houthandel Jongeneel is een begrip in de bouw. Jongeneel Sneek is een van de 42 vestigingen van Jongeneel in Nederland. Onze vestiging in Sneek is voor een ieder bereikbaar en we staan op werkdagen maandag t/m vrijdag van af 7.00 tot 17.00 uur voor je klaar.

Jongeneel is als groothandel totaalleverancier voor de zakelijke markt en richt zich zowel op de verbouwen onderhoudsmarkt, als op grote nieuwbouwprojecten. Aannemers en ZZP'ers kunnen hier alle benodigde materialen halen of bestellen voor hun onderhoudsklussen.

We leveren alles wat de professionele timmerman nodig heeft: uiteraard hout, plaatmaterialen en afbouwproducten, maar ook lijmen en kitten, houtverbinders en hang en sluitwerk. De grootte van het project of de klant maakt voor ons niets uit. Dat kan een groot landelijk bouwproject zijn, maar ook een dakraam.

Onze klanten komen graag bij ons voor onze expertise en kwaliteit, maar ook voor de open en hartelijke sfeer. Wij kennen onze klanten en dat maakt de samenwerking niet alleen efficiënter, maar ook gezelliger. We hebben alles in huis voor een totale timmerklus voor iedereen.

We ontzorgen graag onze klanten en werken met een super goed, jong en enthousiast team in Sneek. Je bent van harte welkom.

HOUTHANDEL SNEEK EN MEER


In de loop van de tijd hebben we ons ook op een aantal andere terreinen tot specialist ontwikkeld. Tegenwoordig kun je ook bij Jongeneel Sneek terecht voor:

  • Deuren en kozijnen
  • Binnenafbouw
  • Gevel en dak
  • Isolatie
  • IJzerwaren
  • Gereedschap
  • Afwerking

Heb je geen tijd of gelegenheid om je materialen zelf op te halen? Geen probleem, we komen je bestelling graag bezorgen. Bestellingen die je voor 13.00 uur doorgeeft bezorgen we al de volgende werkdag.*

* Mits voorradig