text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Terneuzen

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Terneuzen: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

In Terneuzen kun je ook bij Jongeneel terecht. Dus ben je op zoek naar een professionele bouwmarkt in Terneuzen? Dan ben je bij Jongeneel aan het juiste adres!

Jongeneel Terneuzen ligt op een ideale locatie. De vestiging is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. In onze ruim opgezette vestiging vind je alles wat je nodig hebt voor je volgende klus. Wij hebben een heel compleet assortiment op het gebied van hout- en plaatmateriaal. Maar ook ruwe bouwmaterialen zijn uit voorraad leverbaar. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor onder andere:

Ruwbouw
Afbouw
Deuren
Kozijnen
Gereedschap

Maak gebruik van de services van Jongeneel Terneuzen

Bij Jongeneel Terneuzen vind je een ruim en divers assortiment aan producten die onmisbaar zijn voor elke klusser. Tevens vinden wij het belangrijk om onze klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Hierom bieden wij ook verschillende services aan op gebied van maatwerk en logistiek. Hieronder lees je er meer over.

✔ Biggerbag
Het is logisch dat je tijdens het bouwen veel afval produceert. Om het onze klanten gemakkelijk te maken is het bij onze vestiging mogelijk om een biggerbag mee te nemen. Een biggerbag is een inzamelzak dat ruimte biedt aan 1.750 kg afval. Wanneer de zak vol is kun je ons bellen, dan halen we de biggerbag weer op.

✔ Pick-up service
Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van onze pick-up service (mits materialen voorradig zijn). Je bestelt je benodigdheden online en wij gaan voor je aan de slag om alle materialen te verzamelen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is naar onze vestiging komen en de spullen in te laden.

✔ Zaagservice
Het is mogelijk om hout en plaatmateriaal op maat te laten zagen. Als je de gewenste maten hebt doorgegeven kan de plaat tot op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Door de zorgvuldige afwerking zijn zaagkanten beter te behandelen en is er minder na-schuurwerk nodig. Dat scheelt jou werk!


“Bij Jongeneel Terneuzen word je geholpen door gekwalificeerd personeel. Wij denken graag mee met onze klanten’’

Terneuzen_Michel Palmen.png

In Terneuzen heten vestigingsmanager Michel Palmen en zijn team je graag welkom op hun vestiging. Bij Jongeneel Terneuzen is iedereen welkom die bouwt of klust. Het gekwalificeerd personeel ontzorgt de klant zoveel mogelijk door zowel kwalitatieve materialen te leveren als door het aanbieden van relevante services. 

Met onze One-Stop-Shop formule kun je bij ons terecht voor alle bouwmaterialen. Via onze drive-in laad je snel de grote materialen zoals hout en plaat in. Daarnaast hebben we een uitgebreide shop met kleine bouwmaterialen. Wij staan je graag van dienst met raad en daad.