text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Tiel

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Tiel: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Ben je op zoek naar een professionele bouwmarkt in Tiel? Dan ben je bij Jongeneel aan het juiste adres. Aan de noordkant van de stad vind je één van onze vestigingen: Jongeneel Tiel. De vestiging biedt voldoende gratis parkeerplekken en is goed bereikbaar. Via de A15 of N835 ben je binnen enkele minuten bij de vestiging. 

Bij Jongeneel Tiel word je goed geholpen door ervaren medewerkers met passie voor het vak. Voor zowel vragen over onze producten of als sparringpartner ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag mee met onze klanten en komen samen tot een passende oplossing.

Bij ons kun je terecht voor een ruim aanbod bouwmaterialen voor jouw volgende (bouw)project. Je kunt dan denken aan hout, plaatmateriaal en gevelbekleding. Maar ook andere grote en kleine bouwmaterialen vind je bij Jongeneel. Je kunt dan denken aan:

Tuinhout
Ruwbouw
Afbouw
Deuren
Kozijnen

Maak gebruik van de services van Jongeneel Tiel

Bij Jongeneel Tiel doen wij ons uiterste best om de klant te helpen en ondersteunen waar mogelijk. Wij denken graag mee over de juiste materialen. Daarnaast kun je ook rekenen op diverse services op het gebied van maatwerk en logistiek. Bij ons kun je verwachten:

✔ Aanhangwagen huren
Ook als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen is het mogelijk om materialen bij Jongeneel te kopen. Je kunt namelijk bij onze vestiging een aanhangwagen huren zodat je toch je materialen kunt ophalen.

✔ Pick-up service
Indien producten voorradig zijn is het mogelijk om materialen op te halen in de vestiging met onze pick-up service. De producten kunnen online besteld worden, dan zorgen wij ervoor dat het klaarstaat. Je hoeft het dan alleen nog maar in te laden.

✔ Zaagservice
Bij Jongeneel hebben wij een groot aanbod aan materialen en maten. Maar het kan voorkomen dat je materialen zoals plaat of hout in een specifieke maat nodig hebt. In dat geval is het mogelijk om bij ons de materialen op maat te laten zagen. Dit vermindert faalkosten en beperkt de hoeveelheid zaagstof en afval. Daarnaast bespaart het tijd op de bouwplaats.


''Bij Jongeneel Tiel word je geholpen door een gedreven en enthousiast team.''

vestiging-algemeen.png

Bij Jongeneel Tiel word je geholpen door een gedreven en enthousiast team. Vestigingsmanager Davy Fransen en zijn team weten wat de klant wil en doen er alles aan om de klant verder te helpen. 

Bij Jongeneel Tiel rijd je via de Drive-in langs de grote bouwmaterialen zoals hout en plaat. Hier kun je de benodigde materialen eenvoudig inladen. Vervolgens is het mogelijk om kleine materialen in de bouwshop te halen. Het ruime assortiment en de top services die worden aangeboden zorgen ervoor dat je vervolgens tevreden de vestiging verlaat.