text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Tilburg

Adres

Lovensekanaaldijk 86

5015 AK Tilburg

013 - 543 46 80

tilburg@jongeneel.nl

Route naar de vestiging

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
08:00 - 12:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Tilburg: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Dichtbij het centrum van Tilburg, aan de Lovense Kanaaldijk, vind je Jongeneel Tilburg. Deze vestiging is goed bereikbaar en beschikt over voldoende gratis parkeerplekken op het eigen terrein. Daarnaast is er een Drive-in waar je door kunt rijden om grote materialen in te laden. De kleine materialen zoals gereedschap en ijzerwaren vind je in de bouwshop. 

Deze professionele houthandel in Tilburg heeft alles wat je nodig hebt voor je volgende klus. Van hout en plaat tot deuren en kozijnen. In het uitgebreide assortiment van deze grote vestiging vind je het allemaal! Naast dat het een grote vestiging is, zal het je tijdens een bezoek niet ontgaan dat het ook een moderne en nette vestiging is. Hierdoor kun je eenvoudig en snel de juiste materialen vinden en kopen. 

Bij Jongeneel Tilburg kun je onder andere terecht voor de volgende bouwmaterialen:

Afbouw
Ruwbouw
Gereedschap
Isolatie
Deuren

Maak gebruik van de services van Jongeneel Tilburg

Bij Jongeneel Tilburg kunnen klanten, naast het kopen van materialen, ook terecht voor diverse services. Wij vinden het belangrijk om onze klant te ondersteunen waar mogelijk. Op die manier helpen wij onze klant verder. Hieronder vind je meer informatie over de services in Tilburg.

✔ Aanhangwagen huren
Heb je zelf geen aanhangwagen of bus tot je beschikking maar wel materialen nodig? Bij ons is het mogelijk om een aanhangwagen te huren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

✔ Zaagservice
Laat je materialen op maat zagen. Veel hout- en plaatmaterialen van Jongeneel kunnen op maat gezaagd worden. Daarnaast kunnen ook de gevelplaten van Rockpanel en Trespa op maat gezaagd worden. Na het doorgeven van de juiste maten kan het product op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Met deze zorgvuldige afwerking zijn de zaagkanten beter te behandelen en wordt het na-schuurwerk beperkt. Daarnaast scheelt het ook veel tijd als je producten al op maat zijn. 

✔ Pick-up service
Indien de materialen die je nodig hebt op voorraad zijn, is het mogelijk om deze via de webshop te bestellen en vervolgens in de vestiging op te halen met onze pick-up service. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij aan de slag met het verzamelen van de materialen en hoef je de producten alleen nog maar in te laden. 

✔ Biggerbag
De BiggerBag is een inzamelzak die ruimte biedt voor maar liefst 1.750 kilo afval. Dit is een service die Jongeneel aanbiedt voor het inzamelen van bouw- en sloopafval. De Biggerbag kan gemakkelijk worden meegenomen. Als hij vol is, dan is één telefoontje voldoende om hem op te laten halen.


“Bij Jongeneel Tilburg is iedereen die bouwt of klust welkom. Wij helpen je graag verder!’’

Tilburg_Dennis van Gils.png


 

Naast een ruim assortiment aan materialen vind je bij Jongeneel Tilburg een divers team. Zowel medewerkers met jarenlange ervaring als jonge enthousiaste medewerkers helpen je graag verder. Bij Jongeneel Tilburg word je altijd goed geholpen. Vestigingsmanager Dennis van Gils en zijn team heten je graag welkom in Tilburg.