text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Venlo

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
08:00 - 12:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Venlo: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Als je op zoek bent naar een professionele bouwmarkt in Venlo dan ben je bij Jongeneel Venlo aan het juiste adres. Deze van origine houthandel heeft alles wat je nodig hebt voor je volgende bouwproject. Van hout en plaatmateriaal tot gereedschap en ijzerwaren.

Jongeneel Venlo is goed te bereiken vanaf de snelweg en het centrum van Venlo. Deze professionele houthandel beschikt over eigen ruime parkeerplekken en een Drive-in. Bij deze One-Stop-Shop bouwmarkt vind je zowel grote als kleine bouwmaterialen. Via de Drive-in rijd je langs de grote bouwmaterialen zoals hout, plaat en isolatie. Na het inladen kun je eventueel in de shop nog gereedschap, ijzerwaren of andere kleine materialen kopen.

Je kunt bij Jongeneel Venlo onder andere ook terecht voor:
Ruwbouw
Afbouw
Deuren
Tuinhout

Maak gebruik van de services van Jongeneel Venlo

Naast dat onze ervaren medewerkers graag meedenken over de benodigdheden voor jouw volgende (bouw)project, bieden wij onze klanten ook diverse services aan. Hiermee ontzorgen wij onze klanten waar mogelijk. De services die wij aanbieden worden hieronder verder toegelicht.

✔ Aanhangwagen huren
Als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen om de materialen mee te vervoeren, is het mogelijk om deze bij ons te huren. Vraag bij de vestiging naar de mogelijkheden!

✔ Pick-up service
Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van onze pick-up service (mits materialen voorradig zijn). Je bestelt je benodigdheden online en wij gaan voor je aan de slag om alle materialen te verzamelen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is naar onze vestiging komen en de spullen in te laden.

✔ Zaagservice
Bij Jongeneel hebben wij een groot aanbod aan materialen en maten. Maar het kan voorkomen dat je materialen zoals plaat of hout in een specifieke maat nodig hebt. In dat geval is het mogelijk om bij ons de materialen op maat te laten zagen met onze zaagservice. Dit vermindert faalkosten en beperkt de hoeveelheid zaagstof en afval. Daarnaast bespaart het tijd op de bouwplaats.


“Jongeneel Venlo informeert en adviseert graag om je volgende project succesvol af te kunnen ronden’’

Venlo_Frans van Rooijen.png


Vestigingsmanager Frans van Rooijen en zijn team staan voor je klaar bij Jongeneel Venlo. Met onze jarenlange ervaring en ruime assortiment kunnen wij je altijd verder helpen. Laat je verrassen door een enthousiast team. De vriendelijke medewerkers staan je graag te woord.

Onze Drive-in biedt de mogelijkheid om de materialen direct in te laden. Ook kun je in Venlo terecht voor diverse services zoals een zaagservice. Op die manier kunnen de meeste materialen worden ingekort.