text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Woerden

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

JONGENEEL WOERDEN

DE HOUTHANDEL EN SPECIALIST IN BOUWMATERIALEN VAN WOERDEN EN OMGEVING

Jongeneel Woerden is een van de 42 vestigingen van Jongeneel in Nederland. De perfecte ligging zorgt ervoor dat wij gemakkelijk bereikbaar zijn voor de klanten die in de omgeving aan het bouwen zijn. Jongeneel is als groothandel totaalleverancier voor de zakelijke markt en richt zich zowel op de verbouw- en onderhoudsmarkt, als op grote nieuwbouwprojecten.

Houthandel Jongeneel is een begrip in de bouw.

Aannemers en ZZP'ers kunnen hier alle benodigde materialen halen of bestellen voor hun onderhoudsklussen. We leveren alles wat de professionele timmerman nodig heeft: uiteraard hout, plaatmaterialen en afbouwproducten, maar ook lijmen en kitten, houtverbinders en hang- en sluitwerk.

De grootte van het project of de klant maakt voor ons niets uit. Dat kan een groot landelijk bouwproject zijn, maar ook een dakraam. Onze klanten komen graag bij ons voor onze expertise en kwaliteit, maar ook voor de open en hartelijke sfeer. Wij kennen onze klanten en dat maakt de samenwerking niet alleen efficiënter, maar ook gezelliger. We hebben alles in huis voor een totale timmerklus voor iedereen.’

Jongeneel heeft 42 vestigingen door het hele land. Bij Jongeneel houthandel Woerden vind je hout, plaatmaterialen en bouwmaterialen. Van origine is Jongeneel een houthandel en in ons brede en diepe assortiment naaldhout, hardhout en plaatmateriaal komt al onze expertise duidelijk naar voren.

HOUTHANDEL WOERDEN

In de loop van de tijd hebben we ons echter ook op een aantal andere terreinen tot specialist ontwikkeld. Tegenwoordig kun je ook bij Jongeneel terecht voor: 

  • Deuren en kozijnen
  • Binnenafbouw
  • Gevel en dak
  • Isolatie
  • IJzerwaren
  • Gereedschap
  • Materiaal voor afwerking

Heb je geen tijd of gelegenheid om je materialen zelf op te halen? Geen probleem, we komen je bestelling graag bezorgen. Bestellingen die je voor 13.00 uur doorgeeft bezorgen we al de volgende werkdag.*

* Mits voorradig