text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Woerden

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Woerden: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Jongeneel Woerden is al jarenlang dé houthandel voor professionals in Woerden. Deze vestiging is goed bereikbaar vanaf verschillende kanten, zoals Kamerik, Harmelen en Linschoten. Aannemers en ZZP'ers kunnen hier alle benodigde materialen halen of bestellen voor hun onderhoudsklussen. We leveren alles wat de professionele timmerman nodig heeft: uiteraard hout, plaatmaterialen en afbouwproducten, maar ook lijmen en kitten.

De grootte van het project of de klant maakt voor ons niets uit. Dat kan een groot landelijk bouwproject zijn, maar ook een dakraam. Onze klanten komen graag bij ons voor onze expertise en kwaliteit, maar ook voor de open en hartelijke sfeer.

Bij Jongeneel Woerden vind je een ruim assortiment aan bouwmaterialen. Naast hout, plaatmateriaal en gevelbekleding, vind je bij Jongeneel onder andere ook het volgende:

Tuinhout
Afbouw
Ruwbouw
Isolatie

Maak gebruik van de services van Jongeneel Woerden

Bij Jongeneel Woerden helpen wij onze klant verder met het (bouw)project. Hierom leveren wij naast bouwmaterialen ook diverse services aan, onder andere op gebied van maatwerk en logistiek. Voor de volgende services kun je bij Jongeneel Woerden terecht:

✔ Aanhangwagen huren
Heb je zelf geen aanhangwagen of bus tot je beschikking maar wel materialen nodig? Bij ons is het mogelijk om een aanhangwagen te huren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

✔ Pick-up service
Indien producten voorradig zijn is het mogelijk om materialen op te halen in de vestiging met onze pick-up service. De producten kunnen online besteld worden, dan zorgen wij ervoor dat het klaarstaat. Je hoeft het dan alleen nog maar in te laden.

✔ Zaagservice
Laat je materialen op maat zagen. Veel hout- en plaatmaterialen van Jongeneel kunnen op maat gezaagd worden. Daarnaast kunnen ook de gevelplaten van Rockpanel en Trespa op maat gezaagd worden. Na het doorgeven van de juiste maten kan het product op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Met deze zorgvuldige afwerking zijn de zaagkanten beter te behandelen en wordt het na-schuurwerk beperkt. Daarnaast scheelt het ook veel tijd als je producten al op maat zijn.


“Door de jarenlange ervaring van de medewerkers kun je met diverse vragen bij hen terecht. Je bent welkom bij Jongeneel Woerden’’

Woerden_Maarten Post.png

Bij Jongeneel Woerden staan Vestigingsmanager Maarten Post en zijn team je graag te woord. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers kun je met diverse vragen bij hen terecht. Zij denken graag mee met de klant om een bouwproject succesvol af te kunnen ronden. 

Naast het ruime assortiment en de One-Stop-Shop formule, biedt Jongeneel Woerden ook services aan. Het is onder andere mogelijk om een aanhangwagen te huren, materialen op maat te laten zagen en producten op te halen met de pick-up service.