text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Zwaagdijk

Adres

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Zwaagdijk: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Op een goed te bereiken locatie in Zwaagdijk vind je Jongeneel Zwaagdijk. Deze vestiging van Jongeneel is een bouwmarkt voor professionals. Van origine is Jongeneel een houthandel maar door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot een B2B groothandel waar je terecht kunt voor al je bouwmaterialen. Naast hout kun je denken aan plaatmateriaal en gevelbekleding. Maar ook tuinhout, isolatie, deuren en gereedschap kun je allemaal vinden in het assortiment

Jongeneel Zwaagdijk beschikt over voldoende parkeermogelijkheden voor klanten. Wanneer je grote materialen zoals hout, plaatmateriaal of isolatie wilt inladen, kun je gebruik maken van de Drive-in. Op die manier rijd je direct naar het juiste vak en kun je de spullen direct inladen. Vervolgens kun je nog voor de kleine materialen naar de bouwshop.

Maak gebruik van de services van Jongeneel Zwaagdijk

Bij Jongeneel Zwaagdijk helpen wij de klant graag écht verder. Niet alleen door kwalitatieve producten aan te bieden, maar ook door passende services te verlenen. Dit zijn onder andere services op gebied van maatwerk en logistiek. Je kunt dan denken aan:

✔ Aanhangwagen huren
Als je zelf niet de beschikking hebt over een aanhangwagen om de materialen mee te vervoeren, is het mogelijk om deze bij ons te huren. Vraag bij de vestiging naar de mogelijkheden!

✔ Pick-up service
Indien producten voorradig zijn is het mogelijk om materialen op te halen in de vestiging met onze pick-up service. De producten kunnen online besteld worden, dan zorgen wij ervoor dat het klaarstaat. Je hoeft het dan alleen nog maar in te laden.

✔ Zaagservice
Het is mogelijk om hout en plaatmateriaal op maat te laten zagen. Als je de gewenste maten hebt doorgegeven kan de plaat tot op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Door de zorgvuldige afwerking zijn zaagkanten beter te behandelen en is er minder na-schuurwerk nodig. Dat scheelt jou werk!

✔ Biggerbag
Tijdens het (ver)bouwen kan er veel bouw- en sloopafval worden geproduceerd. Bij ons kun je terecht voor een Biggerbag om al dit afval in te zamelen. Een Biggerbag is een zak waar je maar liefst 1750 kg afval in kwijt kunt. Wanneer deze vol is kun je ons contacten, dan zorgen wij dat deze opgehaald wordt.


“Bij Jongeneel Zwaagdijk word je gehoord en denken wij graag met onze klant mee. Wij zijn een vestiging waar veel mogelijk is’’

Zwaagdijk_Emiel Bronder.png

Vestigingsmanager Emiel Bronder en zijn team staan je graag te woord in Zwaagdijk. Wij luisteren naar onze klanten, zij staan continu centraal. In Zwaagdijk tref je ervaren medewerkers met veel kennis van de materialen. Zij denken graag met je mee over welke materialen je het beste kunt gebruiken tijdens je klus.

In Zwaagdijk vind je een ruim en lokaal assortiment om onze klanten goed te kunnen helpen. Indien producten niet op voorraad zijn, kunnen wij deze voor je bestellen. Wij verkopen namelijk niet zomaar nee.