text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Zwolle

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Zwolle: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Op zoek naar een bouwmarkt in Zwolle en omgeving? Dan ben je bij Jongeneel Zwolle aan het juiste adres. Van origine zijn wij een houthandel maar door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot bouwmarkt voor professionals waar je terecht kunt voor elke (bouw)klus. Naast hout en plaatmateriaal, kun je bij ons ook terecht voor gevelbekleding, afbouw, ruwbouw, tuinhout, deuren, gereedschap en ijzerwaren.

Jongeneel Zwolle is goed bereikbaar. Daarnaast beschikt de vestiging over voldoende parkeermogelijkheden op het eigen terrein. Heb je haast en je materialen snel nodig? Via onze Drive-in rijd je letterlijk langs de materialen. Hierdoor is het erg eenvoudig om direct de grote bouwmaterialen in te laden. Wij helpen je hier graag bij. De kleine materialen zoals gereedschap en ijzerwaren kun je in onze bouwshop terugvinden. 

Maak gebruik van de services van Jongeneel Zwolle

Bij Jongeneel Zwolle willen wij het beste voor onze klanten. Daarom bieden wij naast kwalitatieve producten ook services aan. Op die manier kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen. Benieuwd naar de services? Hieronder lees je er meer over.

✔ Aanhangwagen huren
Heb je zelf geen aanhangwagen of bus tot je beschikking maar wel materialen nodig? Bij ons is het mogelijk om een aanhangwagen te huren. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

✔ Zaagservice
Laat je materialen op maat zagen. Veel hout- en plaatmaterialen van Jongeneel kunnen op maat gezaagd worden met onze zaagservice. Daarnaast kunnen ook de gevelplaten van Rockpanel en Trespa op maat gezaagd worden. Na het doorgeven van de juiste maten kan het product op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Met deze zorgvuldige afwerking zijn de zaagkanten beter te behandelen en wordt het na-schuurwerk beperkt. Daarnaast scheelt het ook veel tijd als je producten al op maat zijn. 

✔ Pick-up service
Bij ons is het mogelijk om gebruik te maken van onze pick-up service (mits materialen voorradig zijn). Je bestelt je benodigdheden online en wij gaan voor je aan de slag om alle materialen te verzamelen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is naar onze vestiging komen en de spullen in te laden.


“Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je volgende klus!’’

vestiging-algemeen.png

Bij Jongeneel Zwolle heten de vestigingsmanager en zijn enthousiaste team je graag welkom. Zij staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen over zowel materialen als services. De medewerkers zijn vakkundig door de jarenlange ervaring. Daarnaast denken zij graag mee met de klant waardoor je altijd goed wordt geholpen.

Naast een topservice, vind je bij Jongeneel Zwolle een ruim assortiment. Je kunt dan denken aan afbouw, ruwbouw, hout, plaatmateriaal en gevelbekleding. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je volgende klus!