text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten
Bijhorende artikelen

WEBER BEAMIX Voegmortel 332-2771 UR+ Gebroken Wit Zak 25kg

ID E100100660
Merk
Weber Beamix
Model code
2771
Product
Extra uitslagremmende voegmortel

Productbeschrijving

Weber Beamix Voegmortel 332 UR+ is geschikt voor het voegen van alle soorten metselwerk. De extra uitslagremmende voegmortel is licht en lang verwerkbaar. Weber Beamix Voegmortel 332 UR+ is een fabrieksmatig vervaardigde droge mortel, op basis van NEN-EN 998-2: 2010. Voegmortel in de sterkteklasse M15 en de toepassingsklasse MX1, MX2, MX3 en MX4 volgens CUR-Aanbeveling 61: 2013. Beschikbaar in meer dan 100 verschillende kleuren.

Let op


Genoemde verbruiken zijn gebaseerd op praktijkgegevens en dienen derhalve slechts als indicatie
Onvoldoende gemengde voegspecie geeft een mindere kwaliteit voeg en brengt het risico van kleurverschillen met zich mee.
Maak de specie niet te nat aan! Te natte voegmortel kan leiden tot kalkuitslag en smet op de stenen, te natte voegspecie kan kleurverschillen in voegwerk veroorzaken.
Zorg voor schoon en roestvrij gereedschap om vervuiling te voorkomen.
Belangrijk! Witte uitslag en kleurverschillen in het metselwerk zijn, ondanks veel aandacht voor het product en de verwerking, door weersomstandigheden niet altijd te voorkomen. Omdat wij geen invloed hebben op het weer of de bouwomstandigheden is de kans op het ontstaan van witte uitslag of kleurverschillen niet uit te sluiten. Wij kunnen daarom geen aansprakelijkheid voor het eindresultaat aanvaarden.

Kenmerken

  • Voor voegbreedtes >8 mm
  • Het voegen van metselwerk van bakstenen
  • Het voegen van metselstenen zoals keramische snelbouwstenen kalkzandstenen, beton-stenen en blokken.