text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten
Bijhorende artikelen

WEBER Rep Rox Reparatiemortel Emmer 20kg

ID E170700020
Merk
Weber
Product
Reparatiemortel

Productbeschrijving

Weberrep rox is een universele, standvaste reparatiemortel. De reparatiemortel is geschikt voor alle reparatiewerkzaamheden aan wanden en vloeren en kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Weberrep rox geeft een duurzame hechting, is chloridevrij, waterdicht en vorstbestendig vanaf 10 mm laagdikte. Weberrep rox reparatiemortel kan worden aangebracht in laagdiktes van 2 – 80 mm en is snel belastbaar.

De universele, standvaste reparatiemortel Weberrep rox is geschikt voor constructieve werkzaamheden aan wanden en vloeren. De reparatie is zowel binnen en buiten toepasbaar. Bij uitstek geschikt voor alle voorkomende reparatiewerkzaamheden aan betonnen wanden, vloeren, balkonplaten, betonranden en lateien. De reparatiemortel kan tevens worden gebruikt als ondersabelingsmortel. Weberrep rox reparatiemortel kan worden aangebracht in laagdiktes van 2 – 80 mm en is snel belastbaar. Na 28 dagen heeft de verharde mortel een druksterkte van >30 n/mm².

Let op


Het toevoegen van zand of grind beïnvloedt de druksterkte.
Het vochtgehalte van het zand beïnvloedt de benodigde hoeveelheid water.
Gereedschappen en handen reinigen met water en zeep.
Niet onder 5 °C verwerken en de eerste dagen beschermen tegen vorst.

Kenmerken

  • Geschikt voor binnen en buiten en voor wanden en vloeren
  • Universele, standvaste mortel die dankzij de zeer hoge hecht-, druk- en buigsterkte bij uitstek geschikt is voor alle voorkomende reparatiewerkzaamheden
  • Zeer geschikt voor het repareren van betonnen wanden en vloeren, balkonplaten, betonranden, lateien en dergelijke
  • Te gebruiken als ondersabelingsmortel