text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

JNL Woodpanels

S​​​​​​tijlvol en decoratief

​​​​​​​JNL Woodpanels zijn verkrijgbaar in drie varianten: Akoestisch, Massief en Fineer. JNL Woodpanels Akoestisch is te gebruiken als wand- of plafondpaneel. Door een wand of plafond te bekleden met de panelen voeg je snel en eenvoudig extra stijl toe aan een ruimte. JNL Woodpanels Massief en Fineer zijn te gebruiken voor de meest uiteenlopende decoratieve toepassingen zoals tafels, aanrechtbladen en balies. Informeer ernaar bij onze vestigingen.

​​​​​​​

Bekijk de JNL Woodpanelsbrochure online of bestel een exemplaar ​​​​​​​

​​​​​​​Benieuwd naar het assortiment en alle voordelen van JNL Woodpanels? Bekijk dan de brochure of vraag gratis een exemplaar aan. Laat je gegevens achter en ontvang de brochure thuis bij jou op de mat.

​JNL Woodpanelsbrochure aanvragen >

JNL Woodpanels Akoestisch

Dé interieurtrend van dit moment. Met JNL Woodpanels Akoestisch voeg je snel en makkelijk stijl toe aan een ruimte. Bovendien verbeter je hiermee de akoestiek doordat de lattenstructuur met de viltachtige ondergrond de geluidsgolven breekt. JNL Woodpanels Akoestisch zijn onbehandeld verkrijgbaar met een Eiken-, Walnoot- en Gerookt Eiken-decor.​​​​​​​​​​​​​​


​​​​​​​JNL Woodpanels Massief

Met JNL Woodpanels Massief creëer je de meest stijlvolle afwerking van jouw meubelstuk of interieurtoepassing. De verlijmde panelen van JNL Woodpanels Massief zijn opgebouwd uit gelamineerde en gevingerlaste massieve lamellen. Ze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende decoratieve toepassingen zoals tafels, aanrechtbladen en balies. JNL Woodpanels Massief panelen zijn geschuurd, onbehandeld en verkrijgbaar in Eiken A/B , Beuken A/B en Eiken Rustiek C/C.
​​​​​​​


​​​​​​​JNL Woodpanels Fineer

De stijlvolle panelen van JNL Woodpanels Fineer zorgen voor de natuurlijke uitstraling bij ieder interieurproject. JNL Woodpanels Fineer platen hebben een compacte kern van mdf.  Deze platen zijn tweezijdig met fineer (een dunne laag massief hout) beplakt. Door het fineer krijgt de plaat een massief houten uitstraling. JNL Woodpanels Fineer is verkrijgbaar in een Eiken-, Walnoot-, Beuken en Rustiek Eiken decor.