text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten
Bijhorende artikelen

JONGENEEL High Tack Montagelijm 12 x 290ml Inclusief Krat

ID K500100399
Merk
Jongeneel
Serie
High tack
Product
Constructie- en montagelijm
Productgroep
Lijm

Productbeschrijving

JONGENEEL High Tack
JONGENEEL High Tack is een hoogwaardig, ijzersterke 1-component lijmkit op basis van Hybride met een zeer hoge aanvangskleefkracht voor vele toepassingen in de bouw- en industriesector.

Verwerking:
Ondergronden dienen schoon, droog en draagkrachtig te zijn. Indien nodig een primer toepassen (vooraf testen). perfect geschikt voor de verlijming van vele bouwmaterialen zoals glas, geglazuurde oppervlakken, emaille, epoxy en polyester panelen, polystyreen, hard PVC, RVS, geanodiseerd aluminium en gelakt hout.

Algemeen:
Directe ijzersterke hechting op diverse ondergronden (ondersteuning niet altijd noodzakelijk). Vocht- en weersbestendig, temp. bestendig van -40°C tot + 90°C. Snelle doorharding reukloos en blaasvrij. Duurzaam blijvend elastiesch, isocyanaar-, oplosmiddel- en siliconevrij.
Niet geschikt voor natuursteenverlijming. Opentijd ca. 10-15 minuten. Lees voor gebruik het product- en veiligheidsblad.
Bevat N-(3-trimethoxysilyl)proyl)ethyleendiamine, dioctyltinbis, (acetylacetonate), N-[3(dimethoxymethulsilyl) propyl]wthylenediamine.
Kan een allergische reactie veroorzaken.

Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar