text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Multiplex gevelbekleding

0 resultaten gevonden

Multiplex Gevelbekleding

Jongeneel biedt weer- en waterbestendige multiplex gevelbekleding. Deze platen worden ook wel multiplex exterieurplaten of watervast multiplex genoemd.

Unieke kunsthars

De Multiplex gevelbekledingsplaten van Jongeneel zijn FSC gecertificeerde multiplex platen met aan beide kanten een unieke kunstharsfilm die ervoor zorgt dat er geen water de plaat in kan dringen. Deze kunsthars zorgt er ook voor dat het makkelijk is om de plaat over te schilderen zodat de plaat op de juiste kleur gebracht kan worden.

Verschillende afmetingen en diktes

De multiplex gevelbekledingplaten zijn beschikbaar in diktes van 9, 10, 12, 15 en 18 mm. De platen zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 

  • 2500 x 1220 mm
  • 2500 x 1242 mm
  • 3100 x 1530 mm

Liever een andere maat voor jouw project? Informeer dan bij een vestiging bij jou in de buurt naar onze maatwerk in plaatwerk service. Onze vakmensen zagen zonder problemen alle platen tot op de millimeter nauwkeurig op maat.

Bevestiging

Gebruik voor de bevestiging van de multiplex exterieurplaten RVS gevelschroeven. Deze zijn verkrijgbaar in vrijwel alle RAL-kleuren die je maar kunt bedenken. Zo zorg je dat de gevel ook na montage egaal in kleur blijft.

De gevelspecialist voor vakmensen

Jongeneel is jouw specialist in hout, plaat en gevel. Wij bieden je niet alleen veel gevelpanelen maar ook alles voor de achter constructie zoals gevelisolatie, gevelfolie en achterhout.

Multiplex gevelbekleding kopen bij Jongeneel

Bestel jouw multiplex gevelbekleding snel en eenvoudig online bij Jongeneel. Maak een zakelijk account aan of log. Liever jouw keuze eerst bespreken met een specialist? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Onze collega’s helpen je graag verder.