text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Maatwerk in plaatwerk

Alle denkbare plaatmaterialen

Door je plaatwerk op maat te laten zagen, bespaar je niet alleen tijd op de bouwplaats, je vermindert ook faalkosten en beperkt de hoeveelheid zaagstof en afval. Jongeneel helpt je hierbij. Al meer dan 25 jaar bewerken wij alle denkbare plaatmaterialen zoals multiplex en mdf, maar ook aan Trespa, Rockpanel, gipsplaten en gevelplaten. Veel materialen hebben wij op voorraad, maar bel voor de zekerheid met jouw vestiging voor de levertijd. 

Tijdbesparing
Minder faalkosten
Gezonder werken
Geen afval
Thermische recycling

Bekijk de video

Hoe werkt het?

Je stuurt ons de maatspecificatie  in Excel, .iftc bestand of de CAD-tekeningen die onze computergestuurde machines uitlezen voor bewerking. Daardoor klopt elke plaat die door Jongeneel is bewerkt op de millimeter nauwkeurig. Rechte hoeken, afgeronde hoeken, boorgaten, ovaal, gebogen, 3D, alles is mogelijk. Doordat de platen zorgvuldig zijn afgewerkt, zijn zaagkanten beter te behandelen en is er minder na-schuurwerk nodig. Wij kunnen jouw platen gronden in diverse kleuren, om je zo nog meer werk uit handen te nemen.

Wat kost het?

Neem contact op met jouw Jongeneel-vestiging om de kosten te bespreken. Vertel ons waarmee we je kunnen helpen en je ontvangt snel een offerte. 
Meer weten?
Benieuwd wat we nog meer voor oplossingen hebben voor logistieke dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact op met je Jongeneel contactpersoon of bekijk onze Services-pagina.

Meer lezen over de voordelen van deze service? Bekijk de maatwerk in plaatwerk flyer.