text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Luxlight lichtstraten

Ben jij als professional in de bouw op zoek naar een creatieve, betrouwbare en eenvoudige manier om meer daglicht in een woning te krijgen? Dan zijn de lichtstraten van Luxlight de perfecte oplossing. Lichtstraten zorgen zowel in de zomer als in de winter voor meer natuurlijke lichtinval. Daarnaast kunnen ze zowel geplaatst worden bij een nieuwbouw- als renovatieproject. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Jongeneel? Lees dan snel verder!

Cashback actie

Vanaf 1 januari tot en met 9 juni 2024 heeft Luxlight een leuke cashback actie! Bestel een Basic lichtstraat inclusief zonnescreen en ontvang gratis antivuilcoating. En dat is nog niet alles, na montage van de lichtstraat ontvang je €750,- incl. BTW cashback!

Bekijk de actievoorwaarden via Luxlight.eu/cashback

lichtstraat van Luxlight.jpg

Wat is een lichtstraat?

Een lichtstraat is een raam op het platte dak, vaak in één lange baan. Dit zorgt voor extra lichtinval bij bijvoorbeeld een aanbouw. De lichtstraten van Luxlight zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, maten en kleuren. Zo is er altijd een lichtstraat die past bij jouw project.

Welke lichtstraat past het beste bij mijn dak?

De Luxlight lichtstraten kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Als je meer daglicht in een aanbouw wil creëren kun je kiezen voor een Lessenaarsdak tegen muur (LDM). Deze lichtstraat wordt tegen de muur aan gemonteerd en beschikt over een schuine zijde met een hellingshoek van 15 graden.

Een lichtstraat Lessenaarsdak (LDV) wordt vrijstaand geplaatst en dus niet tegen de muur. Hierdoor kan hij overal op het dak geplaatst worden. Deze lichtstraat beschikt ook over een helling van 15 graden.

De Zadeldak lichtstraat (ZD) heeft glas aan beide kanten wat zorgt voor meer daglicht en een ruimtelijker gevoel. Deze lichtstraat kan overal op het platte dak geplaatst worden en heeft een helling van 30 graden.

Je hebt keuze uit twee uitvoeringen

Luxlight lichtstraten zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk Basic en Illumy.

Luxlight Basic Lichstraat.png

Basic lichtstraten

De Basic lichtstraat heeft meerdere glasvelden met tussenstijlen. Deze lichtstraat wordt voorzien van crystal helder HR++ glas. De buitenkleur is antraciet grijs of wit.

 

Illumy lichtstraten.png

Illumy lichtstraten

De Illumy lichtstraat heeft in tegenstelling tot de basic één grote glasplaat en bevat crystal helder HR+++ glas. De buitenkleur is antraciet grijs en je kunt kiezen uit drie uitvoeringen: Day & Night, Energy of Design.





 

Liever een andere kleur dan de standaard kleur? Dat kan met het maatwerkpakket van Luxlight!

De voordelen van lichtstraten in een woning

Bij een verbouwing of het zetten van een aan- of uitbouw, kan er veel daglicht verloren gaan. Om te voorkomen dat de woning te donker wordt is een lichtstraat de oplossing. Daglicht in een woning is namelijk erg belangrijk. Het zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel. Buiten wordt naar binnen gehaald, waardoor de ruimte prettig aanvoelt. Een ruimte kan door veel lichtinval en ramen groter doen aanvoelen dan het eigenlijk is.

Meer informatie over Luxlight lichtstraten

Heb je interesse in een Luxlight lichtstraat voor jouw volgende project of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met jouw vestiging. Zij vertellen je graag meer over de opties!