text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

NIEUW! Je vindt nu ook producten van Weber Beamix bij Jongeneel

Jongeneel gaat de samenwerking aan met Weber Beamix. Met de kennis en expertise van Weber Beamix kunnen wij jou nog beter helpen aan alle benodigdheden voor jouw project. Bij Weber Beamix zijn ze namelijk al sinds jaar en dag gespecialiseerd in alles omtrent:
  Bekijk het Weber Beamix assortiment >


Met al deze ervaring is Weber Beamix de beste keuze wanneer je op zoek bent naar materialen om gevels, wanden of vloeren te realiseren en af te werken. Weber Beamix blijft zich ontwikkelen en produceert de meest innovatieve materialen van de hoogste kwaliteit. Denk hierbij niet alleen aan de innovatie van het bekende product Vloeibare zandcement, maar ook ook op het gebied van techniek blijft Weber Beamix zich ontwikkelen. Zo waren zij de eerste die (al in 2005!) met een 3D printer een 2,5 meter hoge muur van mortel maakten. En daar hield het niet bij op. In 2019 opende Weber Beamix de eerste betonprintfabriek van Europa. Dagelijks wordt hier gewerkt aan de nieuwste innovaties op het gebied van 3D betonprinten.
 

E-learning van Weber Beamix

Naast het aanbieden van hoogwaardige producten, focust Weber Beamix zich ook op educatie.
Zo biedt het bedrijf, naast het Training Center in Eindhoven, tegenwoordig ook online cursussen aan voor onder andere aannemers en verkopers van bouwmaterialen.