text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Transport over water

Transport over water in Amsterdam

Maar liefst 25% van onze hoofdstad wordt ingenomen door water. Toch wordt dit water nog nauwelijks gebruikt voor distributie van goederen. Dit terwijl het een vorm van transport is die het vrachtverkeer in belangrijke mate kan terugdringen. Gelukkig kan Jongeneel je helpen! In samenwerking met ons partner Mokum Mariteam bieden wij transport over water aan. 

Beter voor het milieu
Minder overlast
Tijdbesparend 

Gebruikmaken van transport over water 

Om gebruik te maken van transport over water neem je contact op met de dichtstbijzijnde Jongeneel-vestiging. Hier kunnen we je ook informeren over de kosten. De bestelde materialen worden klaargezet op de kade van ons distributiecentrum in Zaandam en vervolgens via schepen geruisloos door de stad vervoerd en afgeleverd op de gewenste locatie in Amsterdam. Bevindt de bouwplaats zich net achter de gracht? Geen probleem! Ook dan kunnen wij leveren over water. De materialen worden het laatste stuk over land vervoerd door middel van elektrische voertuigen. Mokum Mariteam schepen worden aangedreven door stille en schone elektromotoren.

Meer weten?

Benieuwd wat we nog meer voor oplossingen hebben voor logistieke dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact op met je Jongeneel contactpersoon of bekijk onze Services-pagina.