text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Bijhorende artikelen

Trespa Meteon FR Satin Enkelzijdig A06.5.1 Toscane Greige 4270x2130x8mm

ID C51550084272130651
Serie
Uni Colours
Product
Gevelplaat
Maatvoering
4270x2130x8mm
Samenstelling
HPL

Productbeschrijving

  • Verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren;
  • Trespa Meteon® FR valt in de Europese brandklasse B, s2, d0
  • Uiterst kras-, slag- en stootvast;
  • Gemakkelijk te zagen en te monteren;
  • Gemakkelijk te reinigen;
  • 10 jaar productgarantie

 

Trespa® Meteon® is een decoratief HPL-compact materiaal met een geïntegreerd oppervlak, dat vervaardigd wordt met Trespa’s unieke, bedrijfseigen EBC-technologie (EBC = Electron Beam Curing). Het principe van deze technologie is het omvormen van op hout gebaseerde vezels en thermohardende harsen - onder hoge druk en hoge temperaturen - tot prachtige platen die voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen. Door het brede scala van kleuren, afwerkingen en texturen biedt Trespa® Meteon® fascinerende esthetica met vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden voor de nieuwe generatie gevelbekledingen.

De mix van thermohardende harsen en tot 70% op hout gebaseerde vezels, vervaardigd onder hoge druk en hoge temperaturen, levert een zeer stabiele, dichte plaat op met een uitzonderlijke maatvastheid en een goede sterkte - gewicht verhouding.

Trespa® Meteon®-platen presteren buitengewoon goed in de buitenlucht. Zon en regen hebben geen significant effect op het plaatoppervlak. Trespa® Meteon® is ook vrijwel ongevoelig voor zure regen. Versnelde verweringstesten zijn de beste graadmeter voor de prestaties van het materiaal en uit recente testen blijkt dat het decoratieve oppervlak van Trespa® Meteon® onverminderd zeer hoog scoort op aspecten als UV-bestendigheid en kleurstabiliteit.

Deze plaat is ook leverbaar tweezijdig gekleurd.

Jongeneel heeft een ruim assortiment Trespa op voorraad in onze platerij in Utrecht. Vanuit hier kunnen wij snel het gehele land bevoorraden. Vraag ook naar de mogelijkheden voor maatwerk en montage.

Let op

Deze plaat is ook verkrijgbaar in 6mm, 10mm en 13mm. Neem hiervoor contact op met één van onze vestigingen.

Kenmerken

  • Slag-, kras- en stootvast
  • Onderhoudsarm
  • 10 jaar garantie

Bestel direct andere maten voor je Trespa Meteon FR Satin Enkelzijdig 4270x2130x8mm

Actie en promo prijzen zijn al doorgevoerd