text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten

Jongeneel Oss

Openingstijden

ma
07:00 - 17:00
di
07:00 - 17:00
wo
07:00 - 17:00
do
07:00 - 17:00
vr
07:00 - 17:00
za
07:00 - 15:00
zo
Gesloten

Welkom bij Jongeneel Oss: altijd bouwmaterialen bij jou in de buurt!

Aan de rijnstraat in Oss vind je de professionele bouwmarkt: Jongeneel. Op een goed te bereiken locatie ten noorden van Oss kun je bij Jongeneel terecht voor onder andere hout, plaatmateriaal en gevelbekleding. Op ons terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid en daarnaast kun je door de drive-in rijden om zo alle materialen direct in te laden. Dus ben je op zoek naar een bouwmarkt in Oss? Dan ben je bij Jongeneel aan het juiste adres!

In de loop van de tijd hebben we ons echter ook op een aantal andere terreinen tot specialist ontwikkeld. Tegenwoordig kun je ook bij Jongeneel terecht voor:

Deuren en kozijnen
Binnenafbouw
Gevel en dak
Isolatie
IJzerwaren

Maak gebruik van de services van Jongeneel Oss

Naast dat wij een ruim assortiment en voorraad hebben, helpen wij onze klanten graag op nog meer gebieden. Zo bieden wij diverse services aan waar je als klant van Jongeneel Oss gebruik van kunt maken. Je kunt dan denken aan:

✔ Biggerbag
De BiggerBag is een inzamelzak die ruimte biedt voor maar liefst 1.750 kilo afval. Dit is een service die Jongeneel aanbiedt voor het inzamelen van bouw- en sloopafval. De Biggerbag kan gemakkelijk worden meegenomen. Als hij vol is, dan is één telefoontje voldoende om hem op te laten halen.

✔ Pick-up services
Als de benodigde producten op voorraad zijn is het mogelijk om deze af te halen in de vestiging met onze pick-up service. De materialen kunnen online besteld worden, wij gaan dan aan de slag om alles te verzamelen. Zodra de spullen klaar staan is het enige dat jij nog hoeft te doen deze inladen.

✔ Zaagservice
Laat je materialen op maat zagen. Veel hout- en plaatmaterialen van Jongeneel kunnen op maat gezaagd worden. Daarnaast kunnen ook de gevelplaten van Rockpanel en Trespa op maat gezaagd worden. Na het doorgeven van de juiste maten kan het product op de millimeter nauwkeurig bewerkt worden. Met deze zorgvuldige afwerking zijn de zaagkanten beter te behandelen en wordt het na-schuurwerk beperkt. Daarnaast scheelt het ook veel tijd als je producten al op maat zijn.


“Bij Jongeneel Oss vind je een ruim assortiment en grote voorraad’’

Oss_Nico Driessen.png

Bij Jongeneel Oss heten Nico en zijn team je graag welkom. De klant staat voorop en wij denken graag mee. Of het nou een klein of groot vraagstuk is. Ons team staat voor je klaar!

Bij ons vind je alle materialen en services die je kunt verwachten van een bouwproject. Met ons uitgebreide assortiment aan hout- en bouwmaterialen zijn wij al jaren de leverancier voor Regio Oss. Ons ervaren team denkt graag met je mee over de juiste oplossing en wij streven ernaar om gezamenlijk de bouw zo optimaal mogelijk te laten verlopen.