text.skipToContent text.skipToNavigation
Menu
Sluiten
Sluiten
Zeeheldenbuurt

Nieuwbouw in Zeeheldenbuurt

In opdracht van woningcorporatie Portaal bouwt ERA Contour in de Zeeheldenbuurt van Leiden 76 nieuwe huurwoningen. Sociale huurappartementen worden gecombineerd met eengezinswoningen voor de vrije sector. Ze worden verwarmd met een warmte-koudeopslaginstallatie en voor het opwekken van energie worden zonnepanelen toegepast. Om hittestress en wateroverlast te voorkomen, mogen de tuinen van de eengezinswoningen maar deels worden bestraat.
Zeeheldenbuurt

Bouwmaterialen

Voor dit project levert Jongeneel Leiden niet alleen het plaat- en isolatiemateriaal voor de gevel, maar ook een groot aantal bouwmaterialen waaronder kalkzandsteen voor de dragende binnenmuren, metselprofielen, lateien, dakpannen en prefab gootwerk. Het brandwerende plaatmateriaal is op maat geleverd, evenals het rondom gegronde aftimmerwerk. De vestiging is door ERA Contour als bouwhub gebruikt, ook voor materialen van andere leveranciers.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of bekijk ons assortiment online.