text.skipToContent text.skipToNavigation
Account Categoriën
Sluiten

Bestelapp met barcodescanner

Vul je voorraad gemakkelijk aan met de Jongeneel bestelapp!

Wanneer je hout, plaat – en bouwmateriaal wilt bestellen kan dit heel eenvoudig met de barcodescanner in onze bestelapp. Met je eigen smartphone of tablet registreer je de benodigde materialen in je eigen magazijn, winkel of klusbus. Het beste van alles? Je kunt de app gewoon downloaden in de Play Store of App Store! De app is gratis.

Duizenden producten met uitgebreide productinformatie 
Je eigen nettoprijzen 
Foutloos je winkelwagen vullen met de barcodescanner 
 Bestellen vanaf de steiger of lopend door je eigen magazijn

​​​​​Hoe werkt het?

Je downloadt onze Bestelapp gemakkelijk op jouw telefoon. Hierna kun je je eenvoudig registreren.  De inlog koppelen wij aan je klantnummer zodat je de juiste prijzen ziet. Naast dat je hierin het assortiment, de vestigingen en jouw gegevens ziet, kun je ook artikelen bestellen. Met de barcodescanner loop je door je eigen magazijn en scan je de barcodes op je stelling.  Wij leveren de barcodes zogewenst op maat aan in de vorm van een barcodeboek of stickers. Maar je kunt ze ook makkelijk zelf printen vanuit onze website.  Zo blijft je voorraad heel gemakkelijk op orde en grijpen jij en je collega’s nooit meer mis.

Meer weten?

Benieuwd wat we nog meer voor oplossingen hebben voor logistieke dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact op met je Jongeneel-contactpersoon of bekijk onze Services-pagina.