text.skipToContent text.skipToNavigation

Trespa

Trespa®

Trespa® is een Nederlandse fabrikant en topproducent op het gebied van HPL platen. Trespa® is gespecialiseerd in hoogwaardige plaatmaterialen voor gevelbekleding, boeidelen en gevelstroken. De platen zijn sterk, weerbestendig, duurzaam kleurvast en staat de zekerheid van kwaliteit voorop. Hierdoor zijn de platen van Trespa® uitermate geschikt voor gevel- en balkonbekleding.

Koop Trespa® online

Trespa® Meteon®

Trespa® Meteon® is een decoratief HPL-compact materiaal met een geïntegreerd oppervlak, dat vervaardigd wordt met Trespa’s unieke, bedrijfseigen EBC-technologie (EBC = Electron Beam Curing). De mix van tot 70% op hout gebaseerde vezels en thermohardende harsen, vervaardigd onder hoge druk en hoge temperaturen, levert een zeer stabiele, dichte plaat op met een uitzonderlijke maatvastheid en een goede sterkte-gewichtverhouding.

Koop Trespa® Meteon® online

Toepassing

Met name op het gebied van verticale exterieure wandbekledingstoepassingen onderscheidt Trespa® Meteon® zich. Denk aan:

✓ Gevelbekleding
✓ Balkonbekleding
✓ Galerijbekleding
✓ Zonwering
✓ Overkappingen
✓ Horizontale exterieure plafondtoepassingen

Innovatief en duurzaam

Trespa® Meteon®-panelen zijn perfect geschikt voor gebruik in innovatieve en functionele geventileerde gevelsystemen. Of het nu zelfstandig of als designaccent in combinatie met andere materialen wordt gebruikt, Trespa® Meteon® bepaalt de look van uw woning en onderstreept de onderscheidende kwaliteiten ervan. Trespa loopt voorop met de ontwikkeling van innovatieve bouwtechnieken. Geventileerde gevels zijn meer dan een ontwerpgebaar: ze kunnen energie efficiënte, duurzame eigenschappen bieden.

Koop Trespa® Meteon® online

10 jaar productgarantie

Door hun unieke eigenschappen zijn Trespa® Meteon®-platen zeer duurzaam. Daarom biedt Trespa (onder specifieke voorwaarden) maar liefst tien jaar garantie op de producten.

Voordelen / Eigenschappen   

✓ Duurzaam en met respect voor het milieu
✓ Weerbestendigheid en kleurstabiliteit  
✓ Slag- en stootvast  
✓ Onderhoudsvriendelijk en goed reinigbaar  
✓ Eenvoudige efficiënte bewerking en montage  
✓ Op aanvraag leverbaar in FSC

Koop Trespa® Meteon® online